Ana içeriğe atla

28. Hafta | Galatasaray - Fenerbahçe | 1-0


Derbi sonrası kısa kısa (twitter);

- Ben kendi takımımın durumuna bakarım. Sow'u konuşurum. Ersun Yanal'ı konuşurum. Emre'nin saçmalığını konuşurum.

- Nerede yanlışlar yaptık. Ne yapmalıydık onu konuşurum. Elin itini konuşmak tarzım değil.

- Oluşacak ortam ve yaşanılacaklar göz önündeyken; takımı bu maça mental açıdan hazırlanmamış olmamasını konuşurum.

- 13 puan farkla derbiye çıkan bir takım futbolcularının bu kadar gergin olmasını ve tuzaklara düşmesini konuşurum.

- Dynamo takımının cezasının düşürülmesini ve hala bir sonuç çıkmamasını konuşalım. Federasyonun neyin çabası içerisinde olduğunu görüyoruz.

- Biz bunları görüp, durum analizini daha sağlıklı yapmamız gerekirken; tuzaklara düşüyor olabilmemizi anlayamıyorum.

- Takıma faydasından çok zararı olan bir ismi; bu gergin ortamda ilk 11 başlatmakta oluşacak ortama zemin hazırlamaktı.

- İtin, yapacakları ortadayken; bu hataya düşmek de teknik direktör hatasıydı. Ersun hoca bu hataya düştü.

- Sniejder'ın bulduğu golde "çayda çıraya" çıkan Bekir'i mi eleştirmek mantıklı yoksa uyuyan defansın tamamını mı?

- Maçın 57. dakikasında olmayan ofsaytı çalan (Sow pozisyonu) yan hakemimi eleştirelim? Yoksa halı sahada maç yönetemeyecek Bülent Yıldırım'ı mı? Neresinden tutarsan tut elinde kalan bir derbi geride kaldı.

- Puan kaybı yaşanmış olması hiçbir şeyi değiştirmeyecektir. Yine şampiyonluk rahatlıkla gelecektir. Sadece; süreç biraz uzar.

- Fakat, bu gibi maçların öncesinde iyi analiz yapılmalıdır. Taktik-diziliş bir tarafa psikolojik olarak futbolcuları hazırlamak mesele... Bu konuda da sınıfta kalmış bir kenar yönetimi gördüm sadece.

- Şunu da söylemek de fayda var... HALA PUAN FARKINI İKİ ELİYLE GÖSTERENLER kutlama yapıyorsa; En büyüğün kim olduğu aşikardır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ödüllü Skor Tahmin Yarışması / Genel Bilgiler

Yeni sezonda hediyeli bir "skor tahmin yarışması" düzenleme fikrim vardı. Bunu sonunda hayata geçirmeye karar verdim. Hediye konusuna gelecek olursak; kazanan arkadaşa gönül verdiği renklerin formasını hediye edeceğim. Fakat, İstanbul - İzmir - Ankara takımları dışında çok ters takımların formalarını bulmak zor olur. Eğer böyle bir durum oluşursa; bunu kazanan arkadaşla irtibata geçerek ortak bir hediye bulabiliriz diye düşünüyorum. Çok fazla kurallarla boğulu olmadan ve keyif alabileceğimiz bir yarışma olacağını düşünüyorum. Umarım hepimizin keyif alacağı bir yarışma olur. İlk haftadan itibaren başlayacak yarışmada tahmin edilecek maç sayısı ve ligleri kendim belirleyeceğim. Çok uçuk ligler olmayacak. Türkiye - Almanya - İspanya - İngiltere - İtalya ağırlıklı yapmayı düşündüğüm yarışmada min. 6 maç paylaşacağım. Bu maçlar arasından yapılacak yarışma sonunda kazananı belirleyeceğiz. Tahmine sunulacak karşılaşmalar içerisinde Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, Türkiye Kupası,...

Ödüllü Skor Tahmin Yarışması / 1. Hafta

Gaziantepspor - Sivasspor ? Mersin İdman Yurdu - Orduspor ? Gençlerbirliği - Antalyaspor ? İstanbul Büyükşehir Belediyespor - Beşiktaş ? A.Bilbao - R.Betis ? C.Vigo - Malaga ? Reading - Stoke City ? W.Ham United - A. Villa ? W.Bromwich - Liverpool ? Yarışmamız başladı arkadaşlar. Listede bulunan maçlarla ilgili tahminlerinizi alalım. Herkese bol şanslar... (Tahminlerinizi son olarak Cumartesi günü 12:00'a kadar yollamanız gerekiyor. İlk maçımız Cumartesi 17:00'da başlıyor. Bilginize.) Not; Yarışma kuralları için; tıklayınız.

Ödüllü Skor Tahmin Yarışması / 3. Hafta

Tottenham - Norwich City ? Kayserispor - Akhisar Belediye ? Karabükspor - Beşiktaş ? Sivasspor - Fenerbahçe ? Liverpool - Arsenal ? Galatasaray - Bursaspor ? Barcelona - Valencia ? Not:  Tahminlerinizi gönderirken, yarışma içinde bulunan oynanılacak ilk karşılaşmadan en az 1 saat önce  yorum atmanız gerektiğini dikkatle belirtmek isterim. Tahminleri girerken bu duruma dikkat ederseniz sevinirim. (İlk maçımız 01.09.2012 -cumartesi- saat 17:00 'da Tottenham - Norwich City) Kurallar