Ana içeriğe atla

Ödüllü Skor Tahmin Yarışması / Puan Tablosu #14

14. Hafta 

Bekir Öktem - 8 puan
Ogün Yıldız - 7 puan
vyslsr - 6 puan
Yiğit Yılmaz - 6 puan
bobby joe hill - 3 puan
okandanisman - 3 puan
Osvaldo - 2 puan
B.Furkan Sümbül - 2 puan
Yeşil Kırmızı - 2 puan
*Kalamarina - 0 puan
*Arkhe - 0 puan
*Steven Stifffler - 0 puan

14. hafta puan tablomuz bu şekildedir. Önümüzdeki hafta bildiğiniz üzere derbi var. Derbi maçı için özel bir puanlama veya tek maç tahmini gibi bir şey yapalım mı? Fikirlerinizi yorum olarak atarsanız sevinirim. Yorumlarınızı bekliyorum.

Not: Yarışmanın son 2 haftası. Ve yarışma kadromuz bu şekilde devam edecek. Diskalifiye olmayacaktır.

Genel Puan Tablosu 

Yorumlar

Yeşil Kırmızı dedi ki…
Aslında normal sistem üzerine bir ek puan olarak düşünülebilir derbi. Mesela bu kez 4-5 maça tahminde bulunuruz ve de derbiye, derbinin puanı diğerlerinin 3 katı olabilir veya buna da ek olarak "kim gol atar" ...
Bekir Öktem dedi ki…
Derbi skorunu ve gol atan 1 futbolcuyu bilen kişiye +5 bonus puan olabilir.
vyslsr dedi ki…
Hocam selam, bence hiç gereği yok hazır zirveye yaklaşmışken başka ortak çıkması işime gelmez haliyle :D tabi senin bileceğin iş :)
Daha zamanımız var. Bakalım nasıl fikirler gelecek. Benim düşüncem +3 puan şeklinde. O'nun dışında verilecek puan fazla olur gibi geliyor. Yine de ortak bir karar alacağız. O'na göre yarışmanın sonunu getireceğiz zaten.
ygtylmz dedi ki…
Derbi maçı bilene +5 puan olsun, galibiyeti bilene de +3 puan :)
j dedi ki…
Derbi maçları elbette özel zamanları futbolun. Yarışma için çok veya az puan eklenmesi konusunda kararı ortak ve makul biçimde alabiliriz. Hem günün önemine vurgu yapmış, hem de heyecan katmış oluruz. 3 puan uygun gibi bence de.
Unknown dedi ki…
İlk yorumdakine katiliyorum. Derbiye gore daha ekstra bi puanlama olmasi daha da zevkli mucadelelere sokabilir yarismacilari. Kim gol atar isi bence gereksiz yine de senin bilecegin is.
okandanisman dedi ki…
benim için hiç sorun yok çoğunluğun istediğine uyarım

yalnız extra puan olsada extra tahmin fikri bence iyi değil kim golü atar kim sarı kart görür ile şans faktörü çok daha artar bence yine sadece skor tahmini olsun.
O zaman, galibiyet skorunu bilene +2 puan beraberliği bilene +3 puan uygularsak nasıl olur? Skor tahmini dışına çıkmazsak daha iyi olacak. Malum son 2 hafta.
Arkhe dedi ki…
Galibiyet skoruna +2, beraberliğe +3 bence uygun.

Bu hafta yine tahmin yapmayı kaçırdım, boş haftayı 4'e çıkardım, Aslında benim artık söz hakkım bile olmasın amk.
Derbi için ekstra galibiyet +2 ve beraberlik +3 olarak puan olacağını 15. hafta başlığında ve twitter hesabında sizlerle paylaşacağım. Bilginize.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Fenerbahçe Yeni Sezon Formaları / 2012-2013

2012/2013 Fenerbahçe Formaları  2012/2013 Efsane Çubuklu Forma   2012/2013 Arma Forma 2012/2013 Gölge Kanarya Forma

Arsenal İç Saha Forması / 2012-2013

 

Futbol Ve Siyaset İlişkisi

Siyaset ve spor ilişkisini farklı açılardan incelemek mümkün. Bunları kategoriler halinde incelemek bir hayli uzun yazılar ve vakit harcamamıza neden olabilir. Biz, siyaset - futbol ilişkisini 3 gerçek örnekle açıklayalım; Aslında herkesin çok yakından bildiği bir konu. Siyaset ve spor denildiği zaman akla İtalya'nın gelmesi çok doğal bir durum gibi gözükmekte. Her siyaset liderinin futbolla yakından ilgilenip bu anlamda büyük bir kitleye hitap etme çabası uzun senelerdir görülmüş, en kolay politika araçlarından biri olmuştur. Bunun en güzel örneğini; 1986'da AC Milan başkanlığına gelen medya patronu Silvio Berlusconi'yi gösterebiliriz. 1979'dan Berlusconi döneminin bir kısmını içeren sürekli rüşvet skandallarıyla çalkalanan AC Milan'ın bir Avrupa devi haline gelmesi ve bunun sonucunda Berlusconi'nin İtalya Başbakanlığı'na uzanan süreç en güzel örneklerden biridir. Berlusconi, AC Milan'ı ne kadar yükseğe taşıdıysa kendisi de siyasette o kadar mesaf