Ana içeriğe atla

Ödüllü Skor Tahmin Yarışması Sonucu

16 hafta süren uzun bir "skor tahmin" yarışmasını geride bıraktık. Çekişmesi bol bir yarışma oldu. Ve yarışma sonunda kazanan "Okandanisman" oldu. 16 hafta boyunca her hafta tahmin göndererek; 101 puan toplayan yarışmacımız yarışmamızı lider olarak tamamladı. 16 hafta boyunca sadece 3 kez hafta liderliği yaşamasına rağmen devamlılık göstererek ipi göğüslemiş oldu. Yarışmamızın ikinci sırasında 92 puan toplayan "vyslsr" yer aldı. Okandanisman'ı son haftalarda bir hayli zorlayan vyslsr 16 hafta boyunca 3 kez hafta liderliği yaşadı. Yarışmamızın 3. sırasında son hafta bir değişiklik oldu. Son haftaya 77 puanla üçüncü sırada giren "bobby joe hill", 73 puanla 4. sırada giren "Arkhe_" ve 72 puanla 5. sırada giren "B.Furkan Sümbül" kıyasıya bir üçüncülük yarışı içine girmişlerdi. Son hafta 2 puan alan "bobby joe hill" yarışmayı 79 puanla, 7 puan toplayan "Arkhe_" 80 puanla ve 6 puan toplayan "B.Furkan Sümbül" 78 puanla yarışmamızı tamamlamış oldu. Arkhe_ üçüncülük yarışını son haftada topladığı puanlarla rakiplerinden almış oldu.

Genel sıralamayı yazacak olursak; 
1- Okandanisman - 101 puan
2- vyslsr - 92 puan
3- Arkhe - 80 puan
4- bobby joe hill - 79 puan
5- B.Furkan Sümbül - 78 puan
6- Ogün Yıldız - 69 puan
7- Yiğit Yılmaz ve Steven Stiffler - 61 puan
8- Osvaldo - 60 puan
9- Bekir Öktem - 58 puan
10 - Yeşil Kırmızı - 57 puan
11- Kalamarina - 53 puan

Son olarak hediyelerimiz için; "Okandanisman, vyslsr, Arkhe, bobby joe hill ve B.Furkan Sümbül" kendilerine ulaşmamı sağlayacak bilgileri (adres, isim, tel. numarası vb.) "geripasyok@hotmail.com" adresine mail olarak atarlarsa sevinirim.

Umarım herkesin keyif aldığı bir yarışma olmuştur. Katılan herkese teşekkürler. Bir başka yarışmada görüşmek üzere hoşçakalın.

Önder Ayhan Pektaş

Not: Konu yoruma açıktır. Fikirlerinizi paylaşabilirsiniz. 

Yorumlar

Arkhe dedi ki…
3-4 hafta tahmin gönderemeden buna da şükür. Gerçi göndersek de Okan'ı geçemezdik, tebrik ederiz.

Keyifliydi, sağol.
vyslsr dedi ki…
Tebrikler Okan'a,

Emeğine sağlık senin de, üşenirdim ben şahsen böyle uğraşmazdım heralde..
ygtylmz dedi ki…
Tebrik ederiz, herkese atkı demiştim ya bana verme, 61 nedir ya :( 62 YA DA 60 olmalıydı :)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Fenerbahçe Yeni Sezon Formaları / 2012-2013

2012/2013 Fenerbahçe Formaları  2012/2013 Efsane Çubuklu Forma   2012/2013 Arma Forma 2012/2013 Gölge Kanarya Forma

Arsenal İç Saha Forması / 2012-2013

 

Futbol Ve Siyaset İlişkisi

Siyaset ve spor ilişkisini farklı açılardan incelemek mümkün. Bunları kategoriler halinde incelemek bir hayli uzun yazılar ve vakit harcamamıza neden olabilir. Biz, siyaset - futbol ilişkisini 3 gerçek örnekle açıklayalım; Aslında herkesin çok yakından bildiği bir konu. Siyaset ve spor denildiği zaman akla İtalya'nın gelmesi çok doğal bir durum gibi gözükmekte. Her siyaset liderinin futbolla yakından ilgilenip bu anlamda büyük bir kitleye hitap etme çabası uzun senelerdir görülmüş, en kolay politika araçlarından biri olmuştur. Bunun en güzel örneğini; 1986'da AC Milan başkanlığına gelen medya patronu Silvio Berlusconi'yi gösterebiliriz. 1979'dan Berlusconi döneminin bir kısmını içeren sürekli rüşvet skandallarıyla çalkalanan AC Milan'ın bir Avrupa devi haline gelmesi ve bunun sonucunda Berlusconi'nin İtalya Başbakanlığı'na uzanan süreç en güzel örneklerden biridir. Berlusconi, AC Milan'ı ne kadar yükseğe taşıdıysa kendisi de siyasette o kadar mesaf