Ana içeriğe atla

Şimdi Sıra Sende!


Haydi! Aziz Başkan'ın en büyük hayalini gerçekleştirelim…

O'nun hayallerini gerçekleştirmek başkanımıza O'nu desteklediğimizi haykırmanın en değerli yoludur.

Hedef 1 milyon Fenerbahçe Taraftar Kartlı sevdalı toplamak.

Uzaklarda mısın, hiç bir yürüyüşe katılamıyor ve kendini bir şey yapamamanın çaresizliğinde mi hissediyorsun?..

Hayır... Uzaklarda da olsan yapabileceğin katkı var…

Hemen şimdi, taraftar kartını almak için başvur.

Bu; biz buradayız, dağılmadık, aksine çoğaldık, biz bize yeteriz diye haykırmanın en onurlu yoludur.

Bir şey yapamıyorum diyerek kendi kendini yemek yerine.. Bir taraftar kartı al…

Var mı zaten?.. O zaman çocuğuna al; eşine al, kardeşine al, hatta başka takımı tutan arkadaşına bile al.

Sevdanın pahası yoktur, biliyorsun ey Fenerbahçe sevdalısı! Ödeyeceğin sadece yıllık 35 Türk Lirasıdır. Biz hepimiz biliriz. Sen, 5 paket sigara parasına denk bu parayı düşünmezsin bile. Çünkü sevdana hiç bir şey engel olmaz. BİR olmanın değerini oluştururken neden sadece 5 paket sigara ederi olan 35 lirayı ödeyerek bu binaya bir tuğla da sen koymuyorsun?

Kim olduğunun önemi yok; hangi gruptan olduğunun önemi yok... Tek kimlik Fenerbahçeli olmaktır şimdi. Kendine ne diyorsan, kendini kiminle ve hangi grupla ifade ediyorsan, şimdi MEVLEVİ AŞKI tadında bir Fenerbahçeliliği yaşamanın zamanıdır. Kim olursan ol gel diyoruz… Tek koşulumuz Fenerbahçe Sevdası ile dolu olman.

Gelirken yalnız gelme bu yüzden, tut bir Fenerbahçeli dostunun elinden ve onu da getir…

Bu, bir taraftar - camia bütünleşme adımıdır. Fenerbahçe sevdası içinde kalbi atan her organın aynı hisleri taşıdığını gösteren, birlik içinde BİR olmanın ne olduğunu anlatan bir yürüyüştür. Bu bir taraftar organizasyonudur.. Ama öyle bir organizasyon ki; taraftarın kulüpten, kulübün sporculardan, sporcuların derneklerden, derneklerin taraftar gruplarından asla ayrı olmadığı bir sevda yürüyüşüdür.

Alınacak her taraftar kart, sadece Fenerbahçe Cumhuriyeti'ne ait olan her organın ne yapılırsa yapılsın sağlıklı nefes almaya devam ettiğini ve her şeyi ile bu sonsuz Fenerbahçe sevdasına bağlı olduğunu anlatacak bir adımdır.. Öyleyse durma, çığsal bir patlamaya dönüşecek bu eylemde yerini al sen de.

Yok birbirimizden farkımız , çünkü biz Fenerbahçe sevdalısıyız diyeceğimiz bir harekettir bu. Bize vurulacak her darbede daha da birlik olacağımızı anlatacak bir aşktır bu.

Şimdi sen ey Fenerbahçe sevdalısı!.. Şimdi bir adım atmanın ve Fenerbahçe'mizin doruklarından yuvarlanmaya başlayacak olan sevda çığının bir parçası olmanın zamanıdır. Zaman bir milyon sevdayı yakalama zamanıdır.

Unutma değerli Fenerbahçeli!.. Şimdi 1 milyon Fenerbahçe Kart Projesi'nde sen denize, tekrar yaşama atılan bir denizyıldızı değerindesin. Değerlisin yani... Öyleyse haydi, o deniz yıldızını sen de at denize.

SENSİZ BİR KİŞİ EKSİĞİZ.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Fenerbahçe Yeni Sezon Formaları / 2012-2013

2012/2013 Fenerbahçe Formaları  2012/2013 Efsane Çubuklu Forma   2012/2013 Arma Forma 2012/2013 Gölge Kanarya Forma

Arsenal İç Saha Forması / 2012-2013

 

Futbol Ve Siyaset İlişkisi

Siyaset ve spor ilişkisini farklı açılardan incelemek mümkün. Bunları kategoriler halinde incelemek bir hayli uzun yazılar ve vakit harcamamıza neden olabilir. Biz, siyaset - futbol ilişkisini 3 gerçek örnekle açıklayalım; Aslında herkesin çok yakından bildiği bir konu. Siyaset ve spor denildiği zaman akla İtalya'nın gelmesi çok doğal bir durum gibi gözükmekte. Her siyaset liderinin futbolla yakından ilgilenip bu anlamda büyük bir kitleye hitap etme çabası uzun senelerdir görülmüş, en kolay politika araçlarından biri olmuştur. Bunun en güzel örneğini; 1986'da AC Milan başkanlığına gelen medya patronu Silvio Berlusconi'yi gösterebiliriz. 1979'dan Berlusconi döneminin bir kısmını içeren sürekli rüşvet skandallarıyla çalkalanan AC Milan'ın bir Avrupa devi haline gelmesi ve bunun sonucunda Berlusconi'nin İtalya Başbakanlığı'na uzanan süreç en güzel örneklerden biridir. Berlusconi, AC Milan'ı ne kadar yükseğe taşıdıysa kendisi de siyasette o kadar mesaf